Benieuwd naar welke schoenen je als bruid eigenlijk allemaal kunt dragen? We kunnen kort zijn over het antwoord: jij bent de bruid, je kunt alle schoenen dragen die je wilt. Máár… Comfort is het allerbelangrijkste. Je moet immers de hele dag rondlopen op dezelfde schoenen of ervoor zorgen dat je kunt wisselen naar een comfortabele optie als je zere voeten krijgt. Dat moet ook maar net kunnen met de trouwjurk. Lees hieronder welke (comfi) opties er allemaal zijn!

Bruidsschoenen - Wedding Wonderland 

Bruidsschoenen met sleehak

Wil je graag hakken dragen? Dan is een sleehak één van de beste keuzes die je kunt doen. Deze hakken zijn namelijk stabiel én heel elegant. Bij een lange jurk zie je de schoen zelf toch niet (veel), maar het kan zijn dat je de lengte wel nodig hebt zodat de trouwjurk mooier uitkomt. De sleehak biedt dan veel ondersteuning en zal stevig lopen. Een dunnere hak staat en loopt minder stabiel en een naaldhak komt vaak vast te zitten in roosters en in bruggetjes en dergelijke. En geloof ons, tijdens het maken van trouwfoto’s kom je veel situaties tegen waarin je gewoon graag grip hebt. Met een sleehak hoef je niet bang te zijn dat je wegzakt of vast komt te zitten.

Bruids sandalen ivoor kleur

Draag je juist liever geen hakken of draag je überhaupt nooit hakken? Dan is een sandaaltje een hele vrouwelijke en sexy alternatief. Laat je prachtig gemanicuurde nagels zien met een bruids sandaal. Bruids sandalen in ivoor kleur passen perfect bij een bruidsjurk met hun subtiele en toch exclusieve kleur. Ga jij voor een korte trouwjurk? Dan passen bruids sandalen daar perfect bij!

Bruids sneakers

Ben je verzot op sneakers? Er bestaan heuse bruidssneakers in prachtige kleuren. Er zijn al heel wat bruidjes getrouwd op hun roze AllStars, bijvoorbeeld. Of je nu gek bent op Nike, Adidas of een ander merk – je kunt altijd kiezen voor een speciale editie sneakers om op te trouwen. Bovendien loopt dit zalig, je kunt de hele dag rondlopen op sneakers zonder dat je zere voeten en benen krijgt. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Zere voeten kunnen namelijk echt je plezier vergallen van de bruiloft! Dus waar je ook voor kiest, zorg dat je er comfortabel op kunt lopen en al gewend bent aan de schoenen. Dat is het allerbelangrijkst