Over mij

Al ruim 20 jaar heb ik het allermooiste beroep ter wereld. Elke dag opnieuw mag ik namelijk vrouwen helpen hun dromen waar te maken. Dat is toch geweldig?!

Als klein meisje begon mijn liefde voor kleding en accessoires in het mooie Twente. Al snel besloot ik van deze passie mijn beroep te maken. Op de Modevakopleiding leerde ik alles over het vak van coupeuse. Het was het begin van een mooie carrière. Één waarin ik inmiddels veel mensen blij heb gemaakt met mijn betaalbare haute couture.

Naast het ontwerpen van kleding ben ik ook autodidactisch kunstenaar. Mijn twee grote passies vullen elkaar perfect aan. Kennis van zaken met eindeloze creativiteit. Samen helpen ze mij een verhaal te vertellen waarin liefde voor de mens centraal staat. Want een ontwerp bestaat niet alleen uit technische vaardigheden. Het is een harmonisch samenspel tussen materialen, gevoel en stijl. Met als resultaat een prachtig ontwerp waar jij je in thuis voelt.

Daar help ik ook jou graag bij. Je bent altijd van harte welkom in mijn atelier. Dan nemen we vrijblijvend de ideeën door. En wie weet schitter je binnenkort in jouw droomjurk of unieke zakelijke outfit. Neem snel contact op en maak een afspraak. Vind ik leuk 😀

Herna van Dronkelaar