Beste belangstellende voor naailes,

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor naailes. De lessen vinden plaats in Barneveld, Hugo de Grootlaan 11. Ik heb een mooie salon aan huis waar ik les geef aan 4 (max 5) personen per groep waardoor er voldoende aandacht voor iedereen is.

Beginner/Gevorderd: Je kunt als beginner of als gevorderder meedraaien. Ben je een beginner dan starten we met het leren omgaan met de naaimachine en een aantal basistechnieken die verwerkt worden in een speldenkussen en (groot) etui. De materialen (stof en rits) krijg je van mij.

Daarna ga je al aan de slag om iets te maken wat jezelf wil. Meestal gaat dit in overleg.

Iedereen werkt op haar eigen niveau en wij geven advies, hulp waar nodig en waar gevraagd. Ook patronen overnemen, technische werkjes zoals bv ritsen inzetten, welke stof gebruik je etc. alles kan. Naarmate je langer op les bent leggen wij de aandacht wel steeds meer op pasvorm en netjes werken.

Kosten: De kosten zijn €22,50 per les. Hiervoor krijg je 2 uur les onder deskundige begeleiding. We werken met blokken van 4 lessen maar je kunt meedraaien zolang je wilt. Wel is er een opzegtermijn van 1 maand. Betaling gaat per factuur, per 4 lessen.

Mocht je een keertje niet kunnen dan kun je de les in een andere groep inhalen, dat stel ik erg op prijs. Lukt dit niet dan schuift je les gewoon op.

Naaimachine: Naaimachine, fournituren en materialen moet je verder zelf meenemen. Patroonpapier heb ik voor 50 cent per vel. Maar mocht je eens een knoopjes, bandje, elastiek, rits of wat ook nodig hebben en je hebt het net niet bij je dan heb ik het vaak wel liggen hoor.

Gebruik naaimachine: Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van een nieuwe naaimachine. Wel is het verstandig deze van tevoren te reserveren.

Kosten: jaarabbonnement € 50,- ; per 4 maanden € 30,- ; per les € 3,50

Gebruik Locker: We hebben lockers staan die tijdens de les gebruikt kunnen worden, dus heb je een klein afwerknaadje of je bent langer bezig met de locker, dit kan allemaal. Er staat een bak met verschillende kleuren lockgaren. Zit je kleur er niet bij, dan moet je deze zelf meenemen.

Kosten: jaarabbonnement € 40,-;  per 4 maanden € 20,-; per les € 3,50

Beginner meenemen:

Ben je een beginner dan is het handig de eerste les mee te nemen:

  • Naaimachine
  • Spelden
  • Naalden
  • 1 klosje garen (kleur maakt niet zoveel uit)
  • Rijggaren
  • schaar

Lestijden/lesdagen: De lessen zijn om de week op maandag- en donderdagavond

Lestijden 19.30 – 21.30 u.

Doe je mee?! Heb je vragen of wil je je aanmelden klik dan hier of neem telefonische contact met mij op via 06-54660374

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens de lessen.

Hartelijke groet,

Herna