Beste belangstellende voor naailes,

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor naailes. Het is altijd handig om te kunnen gaan met de naaimachine om bijvoorbeeld een leuk kledingstuk te maken of gewoon je eigen kleding te kunnen herstellen mocht dit nodig zijn. De groepjes bestaan uit max 6 personen per groep waardoor er voldoende aandacht voor iedereen is.

Beginner/Gevorderd: Je kunt als beginner of als gevorderder meedraaien. Ben je een beginner dan starten we met het leren omgaan met de naaimachine en een aantal basistechnieken die verwerkt worden in een speldenkussen en (groot) etui. De materialen (stof en rits) krijg je van mij.

Daarna ga je al aan de slag om iets te maken wat jezelf wil. Meestal gaat dit in overleg.

Iedereen werkt op haar eigen niveau en wij geven advies, hulp waar nodig en waar gevraagd. Ook patronen overnemen, technische werkjes zoals bv ritsen inzetten, welke stof gebruik je etc. alles kan. Naarmate je langer op les bent leggen wij de aandacht wel steeds meer op pasvorm en netjes werken.

Kosten: De kosten zijn €20 per les. Hiervoor krijg je 2 uur les onder deskundige begeleiding. We werken met blokken van 4 lessen en betaling gaat daarom ook per 4 lessen, maar je kunt meedraaien zolang je wilt. Wel is er een opzegtermijn van 1 maand.

Mocht je een keertje niet kunnen dan kun je de les in een andere groep inhalen, dat stel ik erg op prijs. Lukt dit niet dan schuift je les gewoon op.

Naaimachine: Naaimachine, fournituren en materialen moet je verder zelf meenemen. Patroonpapier heb ik voor 50 cent per vel. Maar mocht je eens een knoopjes, bandje, elastiek, rits of wat ook nodig hebben en je hebt het net niet bij je dan heb ik het vaak wel liggen hoor.

Beginner meenemen:

Ben je een beginner dan is het handig de eerste les mee te nemen:

  • Naaimachine
  • Spelden
  • Naalden
  • 1 klosje garen (kleur maakt niet zoveel uit)
  • Rijggaren
  • schaar

Lesdagen: De lessen zijn om de week op maandag- en donderdagavond

Lestijden: 19.30 – 21.30 u.

Locatie: Prachtige ruimte boven de ‘Choco & Zo’, Raadhuisplein 42, 3771 ER  Barneveld

Doe je mee?! Heb je vragen of wil je je aanmelden klik dan hier of neem telefonische contact met mij op via 06-54660374

Ik hoop je te mogen ontmoeten tijdens de lessen.

Hartelijke groet,

Herna