In Herna’s Atelier is de kledinglijn ‘HERNA Casual Chic’ ontworpen.

De lijn bestaat uit comfortabele kleding en is ‘casual’ te dragen maar past ook bij een ‘chique/formele’ gelegenheid. De stoffen die worden gebruikt zijn basic en toch prachtig. De kleding van HERNA Casual Chic is goed met elkaar te combineren. Je hebt daardoor minder kledingstukken nodig om er toch elke keer weer net iets anders uit te zien.

  • Alles in Herna’s Atelier is uniek en wordt met de hand gemaakt. We hebben geen voorraad maar maken voor u de kleding in uw eigen maat.
  • Omdat wij vanuit maatwerk werken is het mogelijk de modellen te maken zoals u graag wil. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een driekwart  mouw, lange of korte rok, smalle pijpen in een pantalon etc. 
  • De modellen zijn gemaakt van suède, wol en zijde. Deze stoffen dragen heerlijk en comfortabel. Andere kleuren en stoffen zijn natuurlijk mogelijk. 
  • Via het contactformulier is het handig aan te geven dat u belangstelling hebt voor een kledingstuk en ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Maar u mag natuurlijk ook altijd telefonisch contact met mij opnemen. 

Overige informatie vind je in de algemene voorwaarden.

Heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...