Trouwen in de zomer is enorm geliefd! Niet heel gek, want het is lekker weer en je kunt je bruiloft heerlijk buiten vieren. Verplaats alle meubels naar buiten, drink de hele de dag zomerse cocktails en dans heel de nacht onder de sterren. Klinkt als de perfecte zomerbruiloft, toch?

 

Trouwen in de zomer is héérlijk! Stel je eens voor: het zonnetje op je gezicht, lekker buiten eten met je vrienden en familie én een heerlijke zomerse cocktail in je hand. En dan hebben we het nog niet over de prachtige zonsondergang die je met je geliefde kan bewonderen. How awesome!

Trouwen in de zomer: de voor- en nadelen

Een zomerbruiloft heeft veel voordelen, zoals grote kans op prachtig weer en lekker zonnige trouwfoto’s, maar er zijn helaas ook een paar nadelen. Wij hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet zodat jij weet wat je kunt verwachten als je wilt trouwen in de zomer.

Voordelen van trouwen in de zomer

  • Het weer, want in de zomer kun je warme en zonnige dagen verwachten. Let there be sunshine!
  • In de zomer zijn de dagen het langst. Zo is het lekker lang licht om buiten de sterren van de hemel te dansen!
  • Je kunt buiten trouwen, yay! Geef elkaar het jawoord met de voetjes in het zand óf in het gras en trouw in het bos, op het strand of kies voor een groot landgoed met een flinke tuin. De keuze is aan jou!
  • Prachtige bloemen staan nu volledig in bloei. Ideaal voor perfectie foto’s.
  • Je kunt met een gerust hart voor een strapless trouwjurk kiezen, want je gaat het écht niet koud krijgen.
  • Wanneer je niet meer op je bruidsschoenen kunt staan, trek je gewoon slippers aan of ga je verder op blote voeten! Hoe chill is dat?!

Nadelen van trouwen in de zomer

  • In de zomer kan het helaas ook heel hard regenen en onweren in ons koude kikkerlandje. Dit is iets waar je rekening mee moet houden als je buiten wilt trouwen.
  • Er zijn muggen en insecten. Zorg dus voor genoeg muggenspray en vliegenkappen voor op de tafels tijdens het bruiloftsdiner.
  • Door de hitte kun je flink transpireren. Tip: zorg voor genoeg schaduw op je trouwlocatie én ga voor een goede deodorant met anti-transpirant! Ook een fijne tip: extra ondergoed meenemen voor als het écht heel heet wordt.
  • In de zomermaanden zijn locaties sneller volgeboekt en kun je te maken krijgen met een wachtlijst. Maar dat wachten is het meer dan waard!

Dit bevat een afbeelding van: {{ pinTitle }} Casamento ao ar livre: 5 dicas para casar no campo. Sugestões para quem quer um lindo casamento com cenário bucólico. Acesse! #casamentoaoarlivre #casamento #wedding #greenwedding #noivas #noivos #casamentonocampo Boven de tafel