Vaak zeggen we … ja dat weet ik wel, hier heb ik wel ervaring mee. Het lukt me wel en ik ben daar geen uitzondering op.

En toch ….

Werkend aan de nieuwe kledinglijn: uitdenken, tekenen, stoffen bij elkaar verzamelen en/of bestellen die dan wel op tijd binnen moeten zijn. Modellen die komen passen, Minie die mij op de achtergrond helpt met naaiwerk. Met fotograaf Bertina Bartlett de wensen en stijl doornemen, planning maken, Muah (visagie en haar) regelen, wensen doorspreken en i.v.m. corona toch een grotere locatie regelen. Dit is maar een kleine greep uit de lange ketting die uiteindelijk naar een unieke webshop toe gaat met de nieuwe kledinglijn Casual Chic.

Het thuisfront moet ook meewerken, je bent immers met een focus bezig om naar dat doel te werken en die als eerste tussenstap de fotoshoot heeft. Intussen wordt er nagedacht over een eventueel bijpassende naam en bijbehorend logo.  Uiteindelijk een mooie naam ‘gevonden’ en Nikeline heeft er een prachtig pakkend logo bijgemaakt, passend bij mijn huidige logo.

De dag van de fotoshoot was een supergave en enerverende dag. Nienke ondersteunde mij met allerlei hand- en spandiensten en zij was onze boa en verzorgde ons facilitair. Astrid was de ondersteuner van de fotograaf. Iedereen had een rol en het liep die dag echt super!

En dan kom je ‘s avonds thuis, je eet wat en praat wat na.

De volgende dag wordt je wakker en dringt het langzaam tot je door, wat heb je nu weer gedaan! Ik zoek contact met de fotograaf, even napraten met model Roel. Iedereen had toch een bepaalde vermoeidheid maar ook positieve adrenaline bij zich en we waren dankbaar hoe gaaf de dag verlopen was, alles klopte! Weer een dag later komt het relativeren naast het besef wat ik aan het doen ben.

Je kunt dit niet zonder anderen. Het is een team dat uiteindelijk een mooi product neerzet. Een heel groot team eigenlijk:

Thuisfront ‘het belangrijkste’, Minie Sanders – naaister, Bertina Bartlett – fotograaf, Roel van der Bas – model, Alice van de Heuvel – model, Ruth Tijhoff – model, Jacqueline Walet – Muah, Nienke Tijhoff – ondersteuner Herna, Astrid – ondersteuner fotograaf, Nikeline Vreeke – logo, Janno Hordijk – magic services/website, Esther Krook – VA Goed Geregeld (ondersteuning Herna en LinkedIn), Studio Foort – locatie, Leverancier stoffen, Leverancier fournituren, Leverancier kledinglabels en lint.

Wat ben ik ongelooflijk dankbaar met zoveel mooie en kundige mensen om mij heen en ik opnieuw tot het besef kom.

Ik kan het echt niet alleen!