Het liefst wil je voor kerst en oud en nieuw er gewoon weer mooi uitzien. Voor de een is dat lekker casual voor de ander is het wat sjieker.

Ga dit jaar eens uit je comfortzone, blijf wel je zelf maar kleed je in een opvallende glittertop of kanten blouse en draag daaronder een leather look broek. Wil je extra vrouwelijk combineer deze look dan met mooie hoge laarzen of sexy pumps. Als je een wat stoerdere look wil kan je het combineren met veter boots.

Een kersttrui is en blijft ook altijd een leuke, grappige keuze voor op een van de kerstdagen. En is een goede keuze tijdens het kerstdiner. Als je voor het eerst bij je schoonouders gaat eten of als je naar een chique restaurant gaat is het misschien niet de beste keuze.

Daarnaast is het leuk om niet in het zwart te gaan. Kies dit jaar eens voor een kledingitem in het bordeaux rood of kerstgroen, of zoals in onderstaande kledingstukken voor nachtblauw. Bij deze kleding hebben we voor prachtige kwaliteit stoffen gekozen, zijde, wol en zacht kant. De nachtblauwe kleur maakt het uniek en geeft het een luxe uitstraling.   Verder zijn de kleuren goud en zilver nog altijd ontzettend populair voor de decembermaand. Een beetje extra glitter en glamour mag best.

Succes met het shoppen van de perfecte kerstoutfit voor dames en alvast hele fijne feestdagen gewenst!