Wie zijn wij

Even voorstellen

Mijn naam is Herna, afgestudeerd coupeuse, autodidact kunstenaar en mijn passie is omgaan met mensen, werken met prachtige  natuurlijke stoffen en materialen. Ik maak bruids- /gelegenheids kleding en kostuums. Ik maak dat wat jij graag wil in de stof en materialen die jij graag wil. Natuurlijk geef ik vanuit mijn ervaring en kennis deskundig advies.


Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat bij mij voorop. Het is heerlijk een ontwerp te maken, te ontwikkelen én uiteindelijk op ambachtelijke wijze met prachtige materialen te maken, die zo mooi in detail afgewerkt wordt dat het uiteindelijk een Couture Jurk genoemd mag worden. Naast het ontwerpen geven we tips zoals bijvoorbeeld hoe de jurk te bewaren, hoe deze te reinigen, welk lingerie draag je, doe je wel of geen panty’s aan etc. Kortom, het is niet alleen het ontwerpen en maken van een mooie jurk maar het is zo veel meer en dat maakt het voor jou en mij zo boeiend. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op. Wij helpen je graag.

Je eigen stijl

“De liefde voor de mens staat voor mij centraal en in mijn ontwerpen is dan ook altijd een verhaal, jouw verhaal, te vinden”
We maken jouw jurk en daarom zal jouw verhaal, jouw stijl, jouw kleuren, stoffen en materialen in je jurk verwerkt worden.
We maken gebruik van prachtige stoffen van satijn en zijde, tot kant en embroiderie, van de kleur wit tot alles wat ertussen zit. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze ervaring geven wij je hierbij goed advies. Ons doel ik dat je jurk mooi past en je je erin in thuis voelt.Pas dan is onze opdracht geslaagd!
Vind je het leuk om eens te sparren over je wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Exclusief

Onze jurken en creaties worden allemaal per stuk gemaakt en bijzonder mooi afgewerkt.
Je krijgt geen confectie jurk maar een jurk die er vanbinnen net zo mooi uitziet als van buiten.
Dit maakt je jurk bijzonder en exclusief. Hierin onderscheiden wij ons! En daarom mogen dit Couture jurken genoemd worden.

Levertijd

Een ding is zeker, je jurk, kledingstuk, kostuum is altijd op tijd klaar! 
Kom je zes maanden van tevoren? Dan hebben we ruim de tijd om alles met je door te nemen, besluiten nemen, meten, passen en maken. Kom je een jaar vantevoren dan verander je misschien wel zo vaak van gedachten of misschien werk je wel aan je ideale kledingmaat…Kom je een maand van tevoren? Twee weken tevoren? Dan is het wel héél kort dag maar zelfs dan zorgen we dat je jurk op tijd klaar is. Ik zeg altijd met een glimlach: ‘’Indien nodig werken we een nachtje door”
Kortom, wij zijn nooit te laat en je hebt altijd de jurk aan waar je blij van wordt, je doet stralen en je in thuis voelt.

Service

Bij een op maat gemaakte jurk hoort service op maat. Wij geven advies en hulp daar waar nodig en gevraagd … gewoon omdat we houden van ons vak. En natuurlijk zijn er pas-sessies en natuurlijk mag je dan je moeder, oma, vriendinnen of wie dan ook meenemen.
Het is jouw feest en waar mogelijk werken wij hier graag aan mee.

Kortom, nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met mij op. Onder het genot van een kopje koffie / thee spreken we alles eens door om te kijken of dit bijzondere proces iets voor je is.