Rode Loper Zaterdag Barneveld

Zaterdag 1 oktober werd in het mooie dorp Barneveld de ‘Rode Loper’ zaterdag georganiseerd. Dit betekend dat er door het hele centrum een lange rode loper als ‘hoofdader’ neergelegd wordt. Deelnemende ondernemers krijgen vanaf hun winkel naar de hoofdader ook een loper.

De ondernemers kregen op deze manier de gelegenheid hun eigen artikelen te ‘showen’ op de rode loper. Diverse ondernemers hadden hun eigen modeshow op de rode loper, er werd ‘wasmachine zitten’ georganiseerd, de Tweede hands kleding winkel liep met een paar mannequins door het hele dorp over de loper.

Wij hebben ook de gelegenheid gekregen om ons aan te sluiten tijdens deze dag en een prachtige modeshow georganiseerd. Daarbij hebben we samengewerkt met “Baas Opticien” die alle modellen voorzien heeft van een prachtige bril, bijpassend bij de persoon en de mooie kleding.

De kinderen liepen in hun eigengemaakte kleding en verder waren er 6! Modellen die de kleding showde voor Herna’s Atelier. We hadden een ladyspeaker en natuurlijk waren de modellen geschminkt en gekapt. Het weer werkte aan alle kanten mee, het publiek heeft genoten en wij niet minder. Kortom een event voor herhaling vatbaar. Dank aan iedereen die mij geholpen heeft deze dag tot zo’n mooi succes te maken.