Samenwerking

Iets moois creeëren doe je nooit alleen. Ik geniet van de samenwerking met andere collega’s en ondernemers.
Bedrijven waar we mee samenwerken zijn o.a.:

Studio Bubbles 

Nikeline Vreeke heeft op kundige wijze een prachtig logo gemaakt die bij mij past en daaraan gekoppeld de technische zaken zoals lettertype en stijl. Daarnaast heeft ze mij ondersteund met de ontwikkeling van communicatiemiddelen. Het meest in het oog springend zijn toch wel de prachtige foto’s die ze gemaakt heeft voor mijn site. Ik werk graag met haar samen.

BUBBELS - logo vierkant_1

Thuiskapster Marianne

Marianne Minne – van Deelen is al jarenlang werkzaam als kapster. Ze werkt snel, gedegen en zeer goed. Ze voelt goed aan wat je wilt en anders heeft ze zelf wel een idee. Daarnaast verzorgd ze ook de makeup van mijn modellen. Het is heerlijk om met haar te werken.

Webdesign Magic Services

Janno Hordijk is iemand waar ik op bouw. Ik vertrouw hem en hij maakt wat ik graag wil. Vind hij het niets of is het niet mogelijk dan heeft hij een andere oplossing. Ik ben blij dat hij op mijn pad is gekomen.

Schoonheidssalon De Watertuyn

Een speciaal iemand mag ik u niet onthouden. Lia Jansen is een integere vrouw die al jarenlang een schoonheidssalon aan huis heeft. De salon is warm en mooi en Lia is daarbij een warme vrouw die met haar hart haar werk doet. Dit maakt dat ze heel goed is in haar werk. Ook brengt ze prachtige make-up aan tijdens je trouwdag. Ik durf haar met gemak aan je toe te vertrouwen.

Ward’s Art

Ward’s Art is een kunstwinkel in het centrum van Barneveld. Simone Giele helpt kunstenaars hun prachtige kunst te verkopen aan het ‘gewone’ publiek. Hier vindt je prachtige handgemaakte kunst door mensen zoals jij en ik. Ik heb een warm hart voor deze winkel. Neem er gerust eens een kijkje als je in Barneveld bent, het is écht de moeite waard.

Ward's Art

Auteur Dichter & Spreker 

Marti Jansen heb ik leren kennen tijdens de kunstroute van Barneveld. Een prachtige man die het, net als ik, heerlijk vind verbinding te maken met mensen. Gewoon omdat hij houd van mensen…

En laat deze man toch een prachtig schrijver en mega dichter zijn. Als spreker vindt je hem in de Veluwse natuur waar het sages en legendes verteld en natuurlijk kun je hem ook reserveren als spreker voor je event. Een veelzijdige man.

Marti Jansen

Teka Groep

Wie wil er nu niet trouwen in een prachtige locatie en helemaal verzorgd worden. Dan ben je bij Tekagroep aan het juiste adres. De locaties zijn uniek, de horeca/catering is heerlijk en goed verzorgd.

Wij waren in de bijzondere positie dat we de foto’s van deze website in Kasteel Schaffelaar te Barneveld mochten maken. We werden erg gastvrij ontvangen en men liet ons ‘vrij’ tijdens de shoot.  Een aanrader.