Bruidsjurken

Hoe mooi is het om samen iets te ontwerpen waarin jij je als toekomstige bruid thuis voelt, blij voelt en jezelf mooi vindt. Hoe mooi is het om samen het proces in te gaan van het maken van een jurk voor wel een heel speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld je trouwdag. Je gaat niet naar de winkel en zoekt een jurk uit.

Bij Herna’s Atelier heb je de mogelijkheid om je bruidsjurk op maat te laten maken in de kleur en stof jij wilt. Hier start je feest … én het is meteen een feest ‘an sich’!

Hoe gaat dit in zijn werk.

We maken een afspraak en bespreken samen je wensen. Wat vindt je mooi, wat helemaal niet. Past dit  bij je of is iets anders misschien beter. Samen maken we een compositie van wat jij graag wilt. Zodra we dat helemaal helder hebben teken ik een patroon in jou maat en maak ik een’toile’ (pas/proefmodel) van eenvoudige stof die je komt passen, waar nodig worden er dan aanpassingen gedaan. Intussen zoeken wij natuurlijk de echte luxe stoffen uit die je graag wilt dragen, uit.

Dan wordt het pasmodel omgezet in de ‘echte’ bruidsjurk. Tussendoor zal er nog een passessie zijn om te kijken hoe ze echt zit. Dan maken we de jurk op detail mooi af. Zodra je naar huis gaat met een prachtige bruidsjurk waar je je in thuis voelt. Dan pas zijn wij echt blij.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op 

Wil je meer zien? Neem eens een kijkje in het gastenboek.